top of page

Aberdeen, 'out of the world' golf bestemming!

Aberdeen is de derde stad van Schotland en bevindt zich aan de kust van de Noordzee. Aberdeen is een stad met veel historie. Je vindt er oude universiteiten, monumenten en wijken. De havenstad is beroemd om zijn granietgroeve. De prachtige standbeelden en monumenten die u vindt in Aberdeen zijn ook vaak van graniet gemaakt. De stad heeft daarom ook de bijnaam "Granite City". Aberdeen is de perfecte plek om een paar dagen te stoppen tijdens je rondreis door Schotland.


Aberdeen is niet alleen een historische stad, maar ook een ontspannen en moderne stad. De stad heeft een rijkdom aan winkelstraten, bars, restaurants en clubs. Iets meer dan een uur rijden vanaf Aberdeen ligt het nationaal park Cairngroms. De charmante stad heeft twee oude stadskernen. De eerste oude stadskern is Oud Aberdeen met haar geplaveide straten. Hier is Aberdeen's eerste universiteit opgericht in 1495. Het tweede oude centrum heet Footdee, ook wel Fittie genoemd. Dit is een eigenzinnige visserswijk aan het water met pittoreske straatjes en kleurrijk geverfde huizen.


'Een charmante stad met twee stadskernen'

Trump International Scotland

Op 20 minuten van Aberdeen Airport liggen de geweldige links banen als Royal Aberdeen, Cruden Bay, Murcar Golf Links en de beroemde Trump International Scotland.

Deze laatste is een bekroonde links championship golfbaan, met een prachtig vijfsterren landhotel waar u voortreffelijk kunt dineren. Geniet van het prachtige uitzicht op de spectaculaire kust van Aberdeenshire terwijl u door de uitdagende baan speelt. Te midden van de grote duinen van Schotland garandeert Trump International de ervaring van uw leven.


Ontspan vervolgens met een drankje of diner in het Dunes Restaurant & Bar. MacLeod House biedt u ongeëvenaarde luxe.



Hole 14  bij Trump International Aberdeen
Hole 14 Trump International Aberdeen


MacLeod House

Trump MacLeod House staat garant voor onovertroffen luxe, comfort en service. Het prachtige herenhuis en de lodge met tien slaapkamers beschikt over geheime trappen, traditionele open haarden, weelderige Italiaanse marmeren badkamers en weelderige kamers.


Met een championship Schotse links golfbaan, prachtige private dining faciliteiten, lounge en whisky bar is dit de perfecte locatie voor een zakelijke bijeenkomst of trip. U en uw gasten worden behandeld als Schotse Lords en Ladies tijdens uw diner in de prachtige eetzaal.


'Waar luxe en erfgoed elkaar ontmoeten'

Ontdek de uitgebreide collectie van meer dan 150 Schotse en internationale malt whisky's in The Clavis Whisky Bar, waar u tijdens uw verblijf exclusief toegang toe heeft. Ontspan in deze luxe omgeving en geniet van een dram, goede wijn of cocktail.




Clavis Whiskey Bar & Lounge in Macleod House & Lodge
Clavis Whiskey Bar & Lounge

Verblijf

Wanneer u verblijf in het MacLeod House heeft u exclusief toegang tot diverse luxe faciliteiten zoals: een chef-kok, op maat gemaakte menu's en een eigen butlerservice.


MacLeod Hous biedt u:

  • Tien luxe kamers voor maximaal 20 personen*

  • Dagelijks gepersonaliseerd 3-gangen vast menu in MacLeod House Dining room

  • Dagelijks traditioneel Schots ontbijt in de kamer met uitzicht op het meer in MacLeod House

  • Gratis voorzieningen op de kamer en welkomstgeschenk

  • Privégebruik van de Clavis Whisky Bar**

  • Afgelegen outdoor hot tub & binnenplaats

  • Uitgestrekt terrein, eigen parkeerplaats en toegang tot helikopterplatform

  • Volledig gebruik van driving range, short-game area en putting green

  • Preferentiële greenfee tarieven op onze Champion links course**

  • Beauty & Wellness behandelingen in de Heritage Retreat**

* extra lodge kamers beschikbaar voor grotere partijen.

** extra kosten van toepassing. Het hele jaar door te boeken onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer informatie?


Wilt u meer informatie over deze bestemming of een reis aanvragen? Dan kunt u dit aangeven via het contactformulier.




bottom of page