top of page
thedutchtravel3a.png

Tailormade Travel

'Maak de reis die bij u past' 

Voor iedereen zijn verschillende zaken voor een reis belangrijk. Met een Tailormade reis maakt u de reis die het beste bij u past.

 

Heeft u specifieke wensen voor u reis dan stellen wij een op maat gemaakt programma voor u samen. Wat betekent dat uw vluchten, tussenstops, accommodatie, activiteiten, rondleidingen of autoverhuur zijn geregeld om aan uw wensen en budget te voldoen waardoor uw reis een unieke beleving wordt.

Ervaring

Met een scala aan ervaring en de kennis van de diverse bestemmingen helpen wij u graag om te kijken welk bestemming het beste bij uw wensen past. En in overleg kunnen we uw reis nog onvergetelijker maken door het programma uit te breiden of aan te passen. Het kan zijn dat de wensen niet altijd bij de locatie passen of andersom en dan adviseren we u graag.

 

Ontdekkingsreis

 

Wij gaan met veel plezier met u in gesprek om deze ontdekkingsreis samen te doen. Wij komen graag in contact met u om een op maat gemaakt programma samen te stellen. Via onderstaand formulier kunt u uw wensen kenbaar maken of u kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Tailormade Travel Informatie 

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page