top of page

Ervaar de Champions League Experiences


Samen met vrienden of goede (business)relaties een onvergetelijke golftrip en een spannende voetbalwedstrijd van de Champions League? Wij stellen uw reis of corporate event voor u samen.


'Al uw wensen nemen we mee voor een persoonlijk op maat gemaakt programma'

Ultieme Champions League ervaring

Voor liefhebbers van golf en voetbal staat er dit seizoen een schitterend aanbod aan Champions League wedstrijden te wachten. Naast het aanmoedigen van uw favoriete voetbalclub, kunt u ook genieten van de lokale cultuur, prachtige golfbanen en comfortabele accommodaties in het buitenland. Hier zijn enkele geweldige tips om uw reis te plannen en er het meeste avontuur uit te halen.



1. Manchester, Engeland

Wedstrijd: Manchester City - Paris Saint-Germain

Datum: 28 september 2023


Manchester staat bekend om zijn rijke voetbalgeschiedenis en biedt u een geweldige kans om een wedstrijd in het Etihad Stadium bij te wonen. Voordat u de wedstrijd bijwoont, kunt u genieten van een ronde golf op de beroemde Royal Birkdale Golf Club, gelegen op ongeveer een uur rijden van Manchester. Voor accommodatie raden we het Radisson Blu Edwardian Manchester Hotel aan, dat zich op loopafstand van het stadion bevindt. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan het indrukwekkende Old Trafford Stadium, de thuisbasis van Manchester United, voor een rondleiding.

2. Milaan, Italië

Wedstrijd: AC Milan - Liverpool FC

Datum: 7 december 2023


Milaan is een stad vol kunst, geschiedenis en natuurlijk voetbal. Voordat u naar San Siro gaat voor de wedstrijd, kunt u een ronde spelen op de prachtige golfbaan van de Golf Club Milano, die zich op korte afstand van het stadscentrum bevindt. Overnacht in het luxueuze Bulgari Hotel Milan, waar je kunt ontspannen in stijl. Vergeet niet om de indrukwekkende kathedraal van Milaan, de Duomo, en het beroemde schilderij "Het Laatste Avondmaal" van Leonardo da Vinci te bewonderen.






3. Lissabon, Portugal

Wedstrijd: Sporting CP - Borussia Dortmund

Datum: 15 februari 2024


Lissabon staat bekend om zijn prachtige zonnige weer en gastvrije sfeer. Voor een unieke golfervaring kunt u terecht bij de Oitavos Dunes Golf Course, die wordt omgeven door spectaculaire duinen en uitzicht biedt op de Atlantische Oceaan. Verblijf in het prachtige Corinthia Hotel Lisbon, gelegen in het hart van de stad. Bezoek de historische wijk Belém en proef de beroemde Pasteis de Belém, een traditioneel Portugees gebakje.



4. Madrid, Spanje

Wedstrijd: Real Madrid - Juventus

Datum: 10 april 2024


Madrid is de thuisbasis van twee van 's werelds grootste voetbalclubs en biedt ook uitstekende golfmogelijkheden. Breng een dag door op de Real Club de Golf La Herrería, een golfbaan met een lange geschiedenis en een prachtige omgeving. Overnacht in het stijlvolle Westin Palace Hotel in het centrum van Madrid. Verken het Koninklijk Paleis, de Puerta del Sol en geniet van de beroemde tapas in de lokale restaurants.



5. München, Duitsland

Wedstrijd: FC Bayern München - Chelsea FC

Datum: 1 mei 2024


München biedt niet alleen geweldig voetbal in de Allianz Arena, maar heeft ook enkele prachtige golfbanen te bieden. De Eichenried Golf Club behoort tot de beste in de regio. U kunt verblijven in het elegante Bayerischer Hof Hotel en genieten van de warme Beierse gastvrijheid. Verken het historische centrum van München en proef de traditionele pretzels en bier in een van de biergartens.


De Champions League biedt u niet alleen spannend voetbal, maar geeft u ook de kans om nieuwe bestemmingen te verkennen en uw golfvaardigheden te testen. Plan uw reis zorgvuldig en geniet van de mix van sport, cultuur en ontspanning die deze avonturen te bieden hebben. Veel plezier met het ontdekken van nieuwe plekken en het aanmoedigen van uw favoriete team!





Meer informatie?


De Champions League Experiences worden speciaal op maat gemaakt voor u. Wilt u meer informatie over deze bestemming of een reis aanvragen? Dan kunt u dit aangeven via het contactformulier.



bottom of page