top of page

Exclusieve golf- wine en wildlife rondreis door Zuid Afrika November 2024

Reisdata: 21 November - 2 December 2024


Van 21 november tot 2 december 2024 nemen we u graag mee op een volledig georganiseerde golf- en wildlife rondreis door Zuid Afrika. Verblijf onder andere in Kaapstad, Stellenbosch, Pilanesberg, Kruger Park en speel 6 zeer unieke golfbanen waaronder Pearl Valley, Steenberg en Leopard Creek. Voeg daar luxe accommodaties, onvergetelijke safari-avonturen en prachtige wine estates aan toe en u ervaart een absolute bucket list reis! Deze onvergetelijke reis is voor maximaal 20 gepassioneerde avontuurlijke golfers en geschikt voor stellen en individuelen.

'De schoonheid van Zuid-Afrika is met geen woorden te vatten. De rijke cultuur, adembenemende natuur en uitstekende accommodaties maken het een onvergetelijke ervaring!'
The Vineyard Hotel Cape Town
The Vineyard Hotel Cape Town

The Vineyard Hotel & Spa - Kaapstad Het Vineyard Hotel ligt aan de oevers van de rivier de Liesbeek in Newlands en biedt kamers met uitzicht op de tuin of de Tafelberg. Het beschikt over een zwembad en ligt op 10 minuten rijden van het centrum van Kaapstad. In de restaurants van het Vineyard Hotel kunt u genieten van bekroonde gastronomische gerechten. Square Restaurant beschikt over een prachtig glazen dak.

Gasten kunnen een verscheidenheid aan gezondheids- en schoonheidsbehandelingen krijgen in de Angsana Spa, die ook traditioneel handwerk, woninginrichting en unieke geschenken biedt. Het ultramoderne gezondheids- en fitnesscentrum van het Vineyard Hotel beschikt over een goed uitgeruste fitnessruimte en een binnenzwembad.

Vineyard Hotel ligt op 10 minuten rijden van het populaire Victoria & Alfred Waterfront (amusement- en winkelcentrum)


Coopmanhuijs Boutique Hotel & Spa 5* Dit hotel middenin het historische centrum van Stellenbosch is gebouwd in 1713 en wordt omgeven door winkels, galeries en musea. Het beschikt over gezellige kamers met een klassieke inrichting. Het heeft ook een spa, een zwembad en gratis WiFi in alle ruimtes. De kamers in het 5-sterrenhotel Coopmanhuijs Boutique Hotel & Spa kijken uit op het zwembad en de binnenplaats. Helena's Restaurant in het Coopmanhuijs serveert Provençaalse gerechten en Kaapse wijnen. Je kunt ervoor kiezen om binnen te dineren, in de intieme binnenplaats naast het zwembad of buiten op het terras. Het Coopmanhuijs Spa biedt diverse behandelingen, waaronder een verjongende gezichtsbehandeling met anti-oxidanten en een herstellende Africology-gezichtsbehandeling. Het hotel ligt op 20 km van Strand Beach.



Delaire Graff Wine Estate - Stellenbosch
Delaire Graff Wine Estate - Stellenbosch


Kwa Maritane Bush Lodge - Pilanesberg

Kwa Maritane Lodge ligt op de hellingen van een vulkaan in het hart van het Nationaal Park Pilanesberg en biedt gratis WiFi. De accommodatie beschikt verder over twee tennisbanen en twee zwembaden, waarvan één met glijbaan. De lichte en ruime kamers zijn voorzien van kamerhoge ramen en een balkon. Alle kamers beschikken over wit linnengoed en een woonruimte. De accommodatie beschikt over twee traditionele boma's (houten afscheidingen), waar drankjes kunnen worden genoten bij het vuur. Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in het restaurant The Kwa Maritane met uitzicht op de waterput en de natuurlijke granieten rotsformaties van het park. Sun City ligt op 10 minuten rijden. Tegen betaling gaat er een pendeldienst naar Sun City.


Buhala Lodge - Kruger National Park Buhala Lodge ligt aan de zuidelijke oevers van de Krokodilrivier en grenst aan het Kruger Nationaal Park. Het beschikt over elegante kamers, een buitenzwembad en een open spa. De elegante kamers en suites van deze lodge in koloniale stijl met rieten daken, hebben allemaal airconditioning en koffie- en theefaciliteiten. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw. De suites zijn gescheiden en beschikken over een eigen zithoek buiten met uitzicht op Kruger Nationaal Park en de Krokodil rivier. Alle kamers hebben een eigen badkamer met vrijstaande douches. Er is ook een heerlijke Spa op het Resort.

Lukimbi Safari Lodge
Lukimbi Safari Lodge

Kruger National Park
Kruger National Park

Lukimbi Safari Lodge De Lukimbi Safari Lodge ligt in het zuidelijke deel van het Krugerpark en biedt uitzicht over de bush en de rivierbedding. Het beschikt over een buitenzwembad met een waterval en een boma. De ruime suites van het Lukimbi hebben een gezellig interieur met Afrikaanse kunst. De accommodaties beschikken over een overdekt terras, airconditioning, klamboes, een minibar, koffie- en theefaciliteiten, een groot ligbad en een binnen- en buitendouche. U kunt genieten van gastronomische maaltijden in de eetzaal of op het terras. De lodge heeft een wijnkelder en een bar, waar cocktails en drankjes geserveerd worden. Het Lukimbi biedt gamedrives en bush-wandelingen in de vroege ochtend of de late namiddag. U kunt spabehandelingen boeken. De lodge beschikt over een bibliotheek en een goed uitgeruste fitnessruimte met uitzicht over de rivier.

Zebra's in Kruger National Park
Zebra's in Kruger National Park

'Geniet van de prachtige natuur en wildlife die Zuid Afrika te bieden heeft.

Programma Zuid Afrika 21 November - 2 December 2024

Het globale programma voor deze trip ziet er als volgt uit:

  • KLM vlucht Amsterdam - Kaapstad (Economy Class)

  • Privé transfers Airports - Hotels - golfbanen en activiteiten inbegrepen

  • 3 overnachtingen in The Vineyard Hotel Cape Town incl. ontbijtbuffet (21 - 24 November 2024)

  • Wine tasting op een exclusieve locatie in Kaapstad

  • 1x 18 holes Steenberg Golf Club o.l.v. PGA Golf Professional

  • 1x 18 holes Royal Cape Golf Club o.l.v. PGA Golf Professional

  • 2 overnachtingen in Coopmanhuijs Boutique Hotel & Spa incl. ontbijtbuffet (24 - 26 November 2024)

  • Wine tasting Delaire Graff Estate

  • 1x 18 holes Pearl Valley o.l.v. PGA Golf Professional

  • Binnenlandse vlucht Cape Town - Pilanesberg (26 November 2024)

  • 2 overnachtingen in Kwa Maritane Bush Lodge incl. halfpension en 1 Game drive per dag in ochtend of middag (26 - 28 November 2024)

  • 1x 18 holes Gary Player Country Club

  • 1x 18 holes The Lost City Country club (inclusief buggy)

  • Binnenlandse vlucht Johannesburg - Nelspruijt (28 November 2024)

  • 1 overnachting in Buhala Lodge incl. halfpension (28 - 29 November 2024)

  • 3 overnachtingen in Lukimbi Safari Lodg incl. volpension en ochtend en middag game drives inbegrepen (29 November - 2 December 2024)

  • 1x 18 holes Leopard Creek Golf Course (inclusief buggy)

  • KLM Vlucht Johannesburg - Amsterdam (Economy Class)

Prijsindicatie: € 8700 per persoon (incl. internationale en binnenlandse vluchten) * obv gedeelde Double Room Deze trip is ook te boeken als non golf arrangement. * Vluchten voor November 2024 zijn nog niet bekend, de inbegrepen prijzen zijn obv de huidige tarieven in 2023. Bent u geïnteresseerd om mee te gaan? Meld u dan aan voor 1 November 2023 via onderstaand button:





Voor meer informatie over deze reis kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier


bottom of page