top of page

Formule 1 Grand Prix in Zandvoort - exclusieve Paddock Club kaarten voor 2024


Bent u een gepassioneerde golfer die ook van de Formule 1 houdt? Dan is het extra bijzonder om de Formule 1 Grand Prix in ons eigen land te bezoeken op het circuit van Zandvoort van 23 - 25 Augustus 2024. The Dutch Travel heeft de allerbeste hospitality kaarten weten te bemachtigen; Paddock Club kaarten! Als gast van de Paddock Club voel en hoor je het kloppende hart van de F1. Alleen de coureurs zelf komen dichter bij de actie. Het ontbreekt u aan niets in deze setting: luxe high-end catering en hoogwaardige hospitality. Intiem en toch ook ruim. De Paddock Club heeft het beste uitzicht op de pitstraat, start en finish.


'De Paddock Club is de enige plek waar alle exclusieve partners en race teams van F1 bij elkaar komen'.
F1 Grand Prix Zandvoort - Paddock Club
F1 Grand Prix Zandvoort - Paddock Club

Golfliefhebbers naar de Formule 1 GP Zandvoort 23 - 25 Augustus 2024 Heerlijk eten en drinken, helemaal in F1-stijl. Exclusieve ervaringen waarmee je dichter bij F1 dan ooit tevoren komt en racelegendes van weleer en van nu tegen het lijf loopt.

Waar je niet zomaar langs de actie van de baan staat, maar er middenin. Met zicht op iedere pitstop en sprint bij de startlijn – recht boven de pitstraat. En ervaringen waarmee je nog verder komt dan achter de schermen. Met luxe gastvrijheid van over de hele wereld. En van om de hoek. Dit is F1 – dichtbij en persoonlijk. Vanaf je zitplaats boven de teamgarages heb je perfect zicht op de actie. Zie hoe de temperatuur oploopt terwijl de auto’s klaar gaan staan voor het startschot. Zie iedere pitstop en sprint bij de startlijn. LOCATIE De Paddock Club is aan de binnenkant van de Tarzanbocht gevestigd en een van de weinige lounges van waaruit je direct zicht hebt op de baan, met een terras grenzend aan de exit van de Pitstraat. EXTRA’S Als Paddock Club-gast heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de diverse activiteiten die F1 Experiences aanbiedt. Hiervoor kun je ter plekke plaatsen reserveren. Denk bijvoorbeeld aan een PitLane Walk of een Track-Tour. CATERING Hoewel het strikt genomen geen restaurant is (het is veel meer dan dat), is de Paddock Club een oase van catering en gastvrijheid in het hart van de F1. De hele dag door ontbreekt het je aan niets: volledige lunchservice, vroege ochtendkoffie tot late aperitieven in de middag. TYPE TICKET

  • 1 ticket per dag voor het gehele raceweekend (vrijdag, zaterdag, zondag)

  • Tickets zijn persoonsgebonden maar kunnen per dag op een andere naam gezet worden

  • Toegang tot CM.com circuit Zandvoort, Paddock Club • Lanyard MOBILITEIT Bij de afname van 4 Paddock Club-arrangementen ontvang je 1 VIP parkeerplaats.


Aramco F1 wandeling door de pitstraat Zie live hoe de teams zich voorbereiden op de volgende sessie. Met een unieke kans om de soepele samenwerking en ontzagwekkende voertuigen te aanschouwen.

Sterren en grote namen uit de F1 ** Maak interviews met huidige en toekomstige coureurs van dichtbij mee. Ga lekker zitten. Laat je verrassen.

Rondleidingen over het circuit ** Ga achter in een open truck zitten voor een rondje over een F1-circuit. Een voormalige coureur neemt je mee langs alle bochten en rechte stukken.

Paddock Club houders bezoek aan pitstraat
Paddock Club houders bezoek aan pitstraat

HET TOPPUNT VAN SPORTIEVE GASTVRIJHEID

Wil je je volledig onderdompelen in een raceweekend, dan moet je je ook volledig onderdompelen in de lokale cultuur. Ieder Paddock Club-diner wordt nauwkeurig voorbereid door koks van wereldklasse, die wereldwijde en lokale gerechten samenstellen met zorgvuldig uitgekozen lokale ingrediënten, vers van de markt.

Maaltijden, versnaperingen en nog veel meer • De beste wereldwijde en lokale gerechten • Drie gangen vol culinaire hoogstandjes • Live culinair entertainment • Uitstekende wijnen die perfect bij de gerechten passen • Er wordt rekening gehouden met dieetwensen en speciale verzoeken

Als gast van de Paddock Club voel en hoor je het kloppende hart van de F1. Alleen de coureurs zelf komen dichter bij de actie. Het ontbreekt je aan niets in deze setting: luxe high-end catering en hoogwaardige hospitality. Intiem en toch ook ruim.
F1 Grand Prix Zandvoort 23 - 25 Augustus 2024
F1 Grand Prix Zandvoort 23 - 25 Augustus 2024

Meer informatie?

De Paddock club kaarten zijn af te nemen voor 1 dag of een heel weekend. Er zijn slechts 25 kaarten beschikbaar voor dit event, dus wees er snel bij! Wilt u hier meer informatie over? Dan kunt u dit aangeven via het contactformulier.
Comments


bottom of page