top of page

Huur uw droomauto bij SIXT

Bij dromen hoeft het zeker niet! niet te blijven Met de Premium Vloot van SIXT autoverhuur komt uw droom uit. Groot, klein. Sportief of toch wat ruimer. De keuze voor eigen vervoer tijdens uw reis is persoonlijk. Maar wanneer u met vakantie gaat, wilt u zeker zijn van gemak, comfort en luxe. En juist tijdens uw vakantie misschien wat extra. Niet alleen uw verblijf moet aan uw wensen voldoen maar uw vervoer moet passen bij de soort reis die u voor ogen heeft.


The Dutch Travel werkt nauw samen met SIXT autoverhuur. Alle modellen van SIXT zijn niet ouder dan gemiddeld 6 maanden waardoor u zeker weet dat u kwaliteit krijgt. SIXT staat bekend om haar goede service en betrouwbaarheid.


Naast de basismodellen verhuurt SIXT ook luxe auto’s zoals een cabrio, gala-auto of sportmodel. Voor iedereen is er de perfecte exclusieve droomauto, ongeacht de voorkeuren of het budget. Dan heeft u onderweg ook het ultieme vakantiegevoel!

Premium Vloot

Wereldwijd is het mogelijk om een luxe auto uit de Premium Vloot van SIXT te huren.

Denk hierbij aan een luxe Audi A5, een Hummer, een BMW I8 of een cabrio. Wilt u voor meer ruimte gaan dan zijn Land Rover Discovery Sport of Porsche Macan meer iets voor u. Met de BMW Coupe series van SIXT steelt u helemaal de show. En rijdt u liever elektrisch dan kunt u kiezen uit een Jaguar I-Pace, een KIA EV6 of een BMW IX.


'Ervaar de high-end en persoonlijke service wereldwijd'

The Dutch Travel heeft speciale prijsafspraken gemaakt en hierdoor maken we het mogelijk voor u om uw droomauto te rijden tijdens uw vakantie.

Vraag naar de voorwaarden.


Meer informatie?


Wilt u meer informatie over de verhuur van luxe auto's dan kunt u dit aangeven via het contactformulier.Comments


bottom of page