top of page

Team match Royal Golf La Bagnaia

Reisdata: 6 - 9 juni 2023


Wie durft? Spelen op een IMG Prestige baan in het hartje van de Toscane tegen de Members van Royal Golf La Bagnaia. Een unieke kans! Tijdens uw verblijf in het vijfsterren resort, speelt u maar liefst drie keer op La Bagnaia, waaronder een keer in wedstrijdvorm en een keer loopt u 18 holes op Argentario Golf & Wellness Resort.


Tijdens deze golfreis geniet u ook van de heerlijke Italiaanse keuken en daar mag een wijnproeverij niet aan ontbreken. En wilt u meer van de omgeving zien dan kunt u een Florence of Siena bezoeken.


La Bagnaia Golf Resort
La Bagnaia Golf Resort

La Bagnaia Golf Resort

Het prachtige La Bagnaia Golf Resort, gelegen in het hart van het betoverende Toscaanse platteland en op slechts 12 km van Siena biedt dit hotel een vijfsterren ervaring van wereldklasse. Het resort, een omgebouwd middeleeuws gehucht dat meer dan 1.000 jaar oud is, beschikt over 72 kamers en suites die zijn ingericht in een authentieke Toscaanse stijl. De Spa met thermale wateren, de panoramische terrassen en tuinen, verschillende bars en restaurants en de 18 holes kampioenschapsgolfbaan maken het aanbod compleet.


De prachtige 18-holes golfbaan is perfect in harmonie met de glooiende heuvels van Siena.

De baan is verrijkt met prachtige meren en een majestueus clubhuis. Vanuit het Golfer's Restaurant kunt u genieten van een uniek uitzicht op alle 18 holes.


'Een onvergetelijke golfervaring'

La Bagnaia Golf Course

Argentario Golf & Wellness Resort

Argentario Golf &Wellness Resort is een van de best bewaarde geheimen van Toscane. Het landgoed strekt zich uit over 77 hectare beschermd gebied. Een ongerept paradijs zonder auto's met alleen elektrische golfkarretjes. Het is een magische oase waar u aan de alledaagse drukte kunt ontsnappen, met allerlei diensten en faciliteiten binnen handbereik.


De PGA erkende golfbaan biedt een gevarieerd, spectaculair en technisch uitdagende 18-holes tussen natuurlijke mediterrane begroeiing en oude olijfgaarden. De brede fairways kijken uit over de baai en bieden u de mogelijkheid om uitdagende foto's te maken van de kust. Het verfrissend briesje vermindert de temperatuur en voegt een extra uitdaging toe aan het spel, dat op deze baan een combinatie van nauwkeurigheid en kracht vereist.


'18 holes in een van de mooiste omgevingen van Italië'

Omgeving

Florence is een groot openluchtmuseum voor iedereen die van geschiedenis en cultuur houdt. Het is een stad vol interessante musea, pleinen, kerken, beelden en renaissancistische kunst. Florence, ook bekend als Firenze, heeft zo veel meer te bieden dan alleen de bekende highlights zoals de Ponte Vecchio brug, het Palazzo Vecchio en de Dom in Florence.


De Galleria dell’Accademia is een kunstschool midden in Florence, met een grote collectie beelden. Het bekendste beeld in de Accademia Florence is de originele David van Michelangelo. De skyline van Florence is herkenbaar door de Duomo, een waar herkenningspunt. De 115 meter hoge koepel van Brunelleschi is te beklimmen en geeft een prachtig uitzicht over de stad.


Siena is een eeuwenoude stad en sinds 1995 staat de historische binnenstad van Siena op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is niet voor niets dat bekende films zich in Italiaanse Siena afspelen. Denk aan het bekende begin van James Bonds Quantum of Solace.

Siena is vooral bekend van het schelpvormige plein in de binnenstad. Dit plein, de Piazza del Campo, vormt het hart van Siena stad en zoals alle wegen naar Rome leiden, leiden alle gezellige nauwe straatjes in Siena naar dit komvormige plein.

En op dit plein vindt jaarlijks de beroemde 'Palio' plaats, het paardenrennen. Het plein wordt dan voorzien van een dikke laag zand en er worden tribunes geplaatst voor de duizenden toeristen die dit spektakel van dichtbij willen meemaken.


'Monteriggioni… een van de best bewaarde vestingsplaatsen'

Monteriggioni, gelegen ten noorden van Siena, ligt dit prachtige vestingstadje.

Wanneer u door Monteriggioni loopt heeft u echt het gevoel dat de tijd heeft stilgestaan. Om de stadskern staan de stadsmuren nog overeind en daar kunt u een wandeling over maken. De twee stadspoorten zijn beiden nog intact. Er zijn een aantal winkeltjes en kunstenaars gevestigd, u kunt de kerk bezoeken, een wijnproeverij houden en genieten van het eenvoudige Italiaanse leven.


Programma Team match 6 - 9 Juni 2023

Het globale programma voor deze trip ziet er als volgt uit:

  • 3 overnachtingen in vijfsterren resort incl. ontbijtbuffet

  • 3 x 18 holes op La Bagnaia (Team Match op de vrijdag gevolgd door clubhuis-diner)

  • 1 x 18 holes op Argentario Golf Club

  • Wijnproeverij bij Poggio Rubino in Montalcino (inclusief vervoer)

  • Deels F&B inbegrepen

  • Toegang tot binnen- en buitenzwembad


Meer informatie?


Wilt u meer informatie over deze bestemming of een reis aanvragen? Dan kunt u dit aangeven via het contactformulier.

bottom of page