top of page

Network Program trip Cote d'Azur

18 - 20 September 2023


Deze trip is bedoeld om samen plezier te hebben en elkaar in een andere golfomgeving beter te leren kennen. Dit versterkt de onderlinge band en vormt de basis voor een krachtig netwerk. En Les Domains de Saint-Endréol Golf & Spa Resort ligt in een prachtige omgeving waar veel te doen is naast golfen dus een uitstekende locatie om (net)werken en golf te combineren.


'Voor jonge, zakelijke en gepassioneerde golfers'

U speelt zelfs twee keer op de internationaal geprezen 18-holes golfbaan St. Endreol Golf en een keer op Terre Blanche Golf Club - Chateau Course. Onder het genot van de luxe accommodatie, de prachtig aangelegde, maar vooral uitdagende golfbanen kunt u tijdens deze trip even aan de dagelijkse drukte ontsnappen. En 's avond kunt u genieten van het bruisende nachtleven van Saint-Tropez. The place to be!

Saint-Tropez

Hartje Provence

Les Domains de Saint-Endréol Golf & Spa Resort, een van Frankrijks meest toonaangevende golfbaan midden in het hartje van de Provence gelegen aan de rivier Endre.


'Hole 13 van St. Endreol is absoluut spectaculair, downhill met een green op een schiereiland'

St. Endreol hole 13
St. Endreol hole 13

Hoewel deze heuvelachtige baan inspannend kan zijn, geeft het geen grote problemen. Saint Endréol biedt spelers van alle niveaus een unieke ervaring op een spectaculaire baan tussen het schilderachtige Franse platteland. Elke fairway heeft zijn eigen unieke karakter en enkele holes zijn extra uitdagend door de waterhindernissen in combinatie met een dogleg of de hoogteverschillen. En na 17 holes denkt u dat u er bent, maar de laatste hole heeft nog een verrassing in petto. Hole 18 is een echte finale hole, gelegen op minder dan 50 meter van het panoramische terras van het clubhuis.


Omgeving

Saint Endréol ligt om de hoek bij het beroemde Saint-Tropez, aan de Côte d'Azur. Saint-Tropez is met name bekend door haar fraaie en populaire beachclubs in de baai van Pampelonne, zoals Nikki beach en Club 55. Het wordt ook wel eens de verzamelplek voor de rijken der aarde genoemd. In de kleine haven schitteren dan ook 's werelds meest luxueuze jachten met het idee van 'gezien en gezien worden' en 'glitter en glamour'. Naast pronken vermogende mannen met dure auto’s en champagne nippende vrouwen op het dek van de meest luxe miljoenenjachten verwacht je niet dat Saint-Tropez ook een schattig en charmant stadje is. Wanneer u de luxe jachten links laat liggen en u de oude straatjes van het voormalige vissersdorp inslaat dan is de sfeer ineens veel leuker en ontdekt u een mooi oud centrum, charmante straatjes, een kleine vismarkt, een schattig strandje, geheime pleintjes en een leuke Provençaalse markt. Saint-Tropez heeft niet zo zeer heel veel authentieke bezienswaardigheden, maar is een bezienswaardigheid op zich.


Sainte-Maxime ligt vlakbij Saint-Tropez en de combinatie van haar oude stadscentrum met oude gebouwen, mooie straatjes en vele terrasjes plus de mooie stranden in de nabije omgeving van het plaatsje maken van Sainte-Maxime een prima vakantiebestemming en leuk om een bezoek te brengen.


Sinds enkele jaren is Sainte-Maxime haar bouwkundige stijl aan het cultiveren, waarbij een combinatie wordt gevormd tussen modern, Provençaals en art deco. Er zijn themawandelingen voor bezoekers. Wie terug wil gaan in de tijd kan ook het Grammofoonmuseum bezoeken. In La Tour Carrée laat Sainte-Maxime haar bezoekers kennismaken met lokale tradities. En na het zonnebaden, de watersportactiviteiten, wandelingen en architectonische ontwikkelingen zal u betoverd worden door het uitgebreide programma van evenementen die Saint-Maxime het gehele jaar te bieden heeft.


Programma Network Program trip Cote D' Azur 18 - 20 September 2023 KLM retourvlucht Amsterdam - Nice v.v.

Inclusief 12 kg handbagage, 23 kg ruimbagage

Gratis vervoer golftas max 23 kg (indien Flying Blue member)

2 overnachtingen obv een Single Room inclusief ontbijt en 2x diner 3 greenfees; 2x St. Endreol, 1x Terre Blanche Golf - Chateau Course Alle dagen inclusief buggies en lunchpakketten 3 dagen training & coaching van de Made in Scotland Golfprofessionals


Deadline inschrijfdatum: 15-07-2023 Inbegrepen vluchtprijs obv € 400 p.p. (inbegrepen vluchtprijs is een momentopname) U wordt geïnformeerd over het vluchttarief na inschrijving. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan vluchtprijzen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze trip kunt u dit aangeven via het contactformulier.

bottom of page