top of page

Ga naar de Olympische Spelen 2024 in Parijs

Reisdata: 29 Juli - 11 Augustus 2024


In 2024 maakt golf opnieuw zijn opwachting op de Olympische Spelen, dit keer in Parijs. Tussen 1 en 11 augustus 2024 zal Golf National de Paris het toneel vormen voor dit buitengewone evenement. Neemt u deel aan deze onvergetelijke trip?


Tijdens dit event wordt er een individueel stroke play golftoernooi (dames / heren) gespeeld door spelers uit de wereldtop! Terwijl de gesprekken bij het IOC nog in volle gang zijn over de mogelijke opname van golf als onderdeel van de Olympische Spelen in Los Angeles in 2028, krijgt het evenement van 2024 in Parijs een extra bijzondere betekenis dat nu al niet gemist kan worden. De golf wedstrijden staan voor nu gepland op: 1,2,3,4,7,8,9 en 10 Augustus 2024!


Le Golf National de Paris - Albatross Course
Le Golf National de Paris - Albatross Course

Le Golf National de Paris

Le Golf National, gelegen op een half uurtje van Parijs, is een gerenommeerde golfbaan die zowel nationaal als internationaal bekendheid geniet. Deze golfbaan heeft een rijke geschiedenis en heeft een prominente rol gespeeld in verschillende golfkampioenschappen en evenementen. De baan staat vooral bekend om zijn uitdagende ontwerp en veeleisende lay-out, wat het tot een perfecte locatie maakt voor prestigieuze golftoernooien. Het staat hoog aangeschreven als gastheer van belangrijke evenementen, waaronder het Open de France, dat vaak als een van de hoogtepunten van de Europese Tour wordt beschouwd. Een van de meest opmerkelijke kenmerken van Le Golf National is de Albatros Course, die vaak wordt geprezen vanwege zijn technische uitdagingen en strategische elementen. Deze cursus heeft ook gediend als toneel voor enkele van de meest memorabele momenten in de golfwereld, waaronder de prestigieuze Ryder Cup in 2018. De Ryder Cup van 2018, een van de meest gevierde evenementen in de golfwereld, werd gehouden op Le Golf National. Het was de eerste keer dat dit historische teamtoernooi in Frankrijk werd georganiseerd. Het evenement trok de aandacht van golfers en fans van over de hele wereld en vestigde de baan stevig op de kaart van wereldwijde golfevenementen. De combinatie van een uitdagend ontwerp, prachtige omgeving en de geschiedenis van het gastheerschap van grote toernooien maakt Le Golf National tot een unieke bestemming voor golfers van alle niveaus. De baan belichaamt de traditie en de moderne geest van de golfsport en blijft een centrum van activiteit en opwinding in de golfwereld.

'Speel en kijk golf en geniet daarnaast van de stad Parijs'.Kommentare


bottom of page