top of page

Win actie The Dutch Travel - ga met 2 personen naar België, Knokke

The Dutch Travel is online! Uw partner in tailor made golfreizen en (corporate) events! En om dat te vieren hebben we een geweldige win actie! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een overnachting voor 2 personen in het mondaine Knokke, België met een greenfee op de uitdagende Royal Zoute Golf Club. Ga snel naar: https://thedutch.nl/thedutchtravel/

Daarnaast maken de eerste 100 aanmeldingen kans op een zeer exclusief cadeau.

Exclusieve golftrips en (corporate) events, wij creëren uw reis op maat!

The Dutch Travel

The Dutch Travel is het reis- en inspiratieplatform voor luxe (golf)reizen op maat, incentives, stedentrips, grote sportevenementen en onvergetelijke vakanties.

Met een scala aan ervaring en de kennis van de diverse bestemmingen helpt The Dutch Travel u graag om te kijken welk bestemming het beste bij uw wensen past. En in overleg kunnen we uw reis nog onvergetelijker maken door het programma uit te breiden of aan te passen.

'In Knokke komen luxueuze winkels, kunst galerieën, top golfbanen, hippe beach clubs en gastronomische restaurants samen'.

Luxueus overnachten

Het imposante Hotel Britannia is een pareltje van de Anglo-Normandische kustarchitectuur in het Zoute, zoals Knokke-Heist in de volksmond wordt genoemd. Gelegen op 100 meter loopafstand van het strand en het bruisende hart van het Zoute. Dit hotel heeft een unieke stijl die rust en klasse uitstraalt op ieder niveau. Het hotel is onlangs totaal gerenoveerd. De moderne kamers zorgen met hun palet aan rustgevende kleuren voor een luxueus gevoel. Hospitality staat bij hen centraal en het uiterst professioneel en enthousiaste team staat tot uw dienst om uw verblijf naar een hoger niveau te tillen.
Uw verblijf kunt u nog meer veraangenamen door de beroemde High-tea al dan niet met bubbels, een verrassende aperitief of een heerlijke lunch. Genieten doet u in de warme en luxueuze lounge of op het prachtige terras.


Bent u graag mobiel en geniet u van vrijheid tijdens uw verblijf? Dan kunt u per golfkar de omgeving verkennen, deze zijn te huur bij Hotel Britannia.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze bestemming of een reis aanvragen? Dan kunt u dit aangeven via het contactformulier.

Comments


bottom of page